Veleposlaništvo RS Ottawa /Novice /
20.10.2009  

EU filmski festival v Ottawi, Torontu in Vancouvru

Tudi letos bodo v Kanadi trije EU filmski festivali in sicer v Ottawi, Torontu in Vancouvru. Slovenija se bo na vseh treh filmskih festivalih predstavila s filmom Petelinji zajtrk, ki ga je režiral Marko Naberšnik. Več informacij o filmu je mogoče najti na spletni strani: www.petelinjizajtrk.com/si/index.html

Film bo v Ottawi predstavljen 5. decembra v Library Archives Canada, 395 Wellington Street ob 19. uri. EU filmski festival bo v Ottawi v času med 19. novembrom in 6. decembrom. Več o filmskem festivalu je mogoče najti na: www.euff.ca.

V Torontu bo Petelinji zajtrk predvajan 30. novembra ob 18. uri v The Royal Cinema, 608 College Street. EU filmski festival v Torontu bo potekal med 19. novembrom in 3. decembrom. Več o festivalu v Torontu je na voljo na: www.eutorontofilmfest.ca.

V času med 26. novembrom in 10. decembra pa bo potekal EU filmski festival v Vancouvru. Film Petelinji zajtrk bo predstavljen 9. decembra ob 19. uri v Pacific Cinématheque, 200 - 1131 Howe Street. Več informacij o festivalu je mogoče najdi na: www.euff.ca. 

Veleposlaništvo Republike Slovenije v Kanadi vse zainteresirane vljudno vabi na ogled filma.