Veleposlaništvo RS Ottawa /Novice /
25.08.2015  

Razpis za podelitev Slovenske nagrade za družbeno odgovornost – HORUS za leto 2015

IRDO - Inštitut za razvoj družbene odgovornosti in PRSS - Slovensko društvo za odnose z javnostmi in SPIRIT Slovenija, javna agencija, objavljajo razpis za podelitev Slovenske nagrade za družbeno odgovornost –HORUS za leto 2015.

Z razpisom Slovenske nagrade za družbeno odgovornost - HORUS želijo organizatorji v sodelovanju s podpornimi partnerji poiskati in nagraditi celovite pristope pravnih oseb in posameznikov k družbeni odgovornosti. Le-ta pa pomeni mnogo več od dobrodelnosti, je predvsem poštenost brez zlorabe preko meja, ki jih zahteva zakonodaja.
 
Razpis je namenjen podjetjem (mikro, majhnim, srednje velikim, velikim, socialnim podjetjem) in zavodom, podjetnikom s slovenskimi koreninami, ki poslujejo v tujini, novinarjem ter ostalim organizacijam in posameznikom, ki delujejo družbeno odgovorno. 
 
Med razpisi je torej tudi razpis za posebna priznanja za podjetnike s slovenskimi koreninami, ki delujejo v zamejstvu oziroma po svetu.


Slovenska društva, ustanove, podjetja in diplomatska predstavništva v tujini vabimo k sodelovanju in prijavi "svojih" kandidatov na razpis za nagrado.
 
Vse podrobnosti v zvezi z razpisom, pa tudi prijavne obrazce, dobite  tukaj: http://www.horus.si/razpis.html